Johan Burtus 4

Ny VD i Morakniv AB

Styrelsen för Morakniv AB har utsett Johan Burtus till ny verkställande direktör i Morakniv AB. Johan Burtus tillträder den 1 februari 2021. "Med Johan kommer Moraknivs resa ut i världen fortsätta i än högre takt än tidigare”, säger Pierre Bengtsson, styrelseordförande Morakniv AB. ”Jag är glad för det förtroende styrelsen visar mig och det ska bli oerhört roligt och spännande, men också utmanande, att återvända till Mora för att bli VD för Morakniv.

Classic Mangberg 190919 158

Vinst i Publishingpriset 2020!

Nu står det klart att Morakniv tillsammans med Kojan Film, Ember Light och Consid Communication kammat hem förstapris i kategorin Reklamfilm, med ”Morakniv Classic. Make History.” Publishingpriset är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling och har sedan 1990 premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Motiveringen från juryn lyder: ”För en genomtänkt och kreativ idé som speglar kvalitet och hantverkstradition.”

IMGP1075 2 scaled

Morakniv Adventure 2021 inställt på grund av Covid-19

Det är med ett tungt hjärta vi har beslutat att ställa in det kommande Morakniv Adventure 2021. Evenemanget flyttades tidigare fram från maj 2020 till nästa år. ”Det var ett mycket svårt beslut att komma fram till, men det rätta under de nuvarande omständigheterna kring den pågående pandemin. Utan någon ljusning inom en överskådlig framtid anser vi att det är vårt ansvar att skydda alla äventyrares och personalens hälsa från viruset.” säger Dennis Becker, Sales & Marketing Director på Morakniv.

ENG2 Classic Mangberg 190919 79 1 scaled

Morakniv nominerad igen!

Morakniv är tillsammans med Kojan Film och Consid Communication nominerade till Publishingpriset 2020 i kategorin Reklamfilm, med filmen ”Morakniv Classic. Make History.”

svenska designpriset logo 6

Morakniv nominerad i Svenska Designpriset

Morakniv är tillsammans med Kojan Film och Consid Communication nominerade till Svenska Designpriset 2020 i kategorin Rörlig bild-reklam, med filmen “Morakniv Classic. Make History.” Hurra!