Shipping Country
Fri frakt från 500kr/50€Säkra kortbetalningar via StripeKnivar tillverkade i Mora, Sverige
Sverige | kr |
20231019 210439

Hattrick av Morakniv i Svenska Designpriset 2023

Nu står det klart att Morakniv i samarbete med varumärkesbyrån Identity Works kammat hem guld i de prestigefulla kategorierna förpackningsdesign & varumärkesidentitet. Morakniv fick även utmärkelsen ’Peoples Chioce Award’ i kategorin produktdesign för Morakniv Rombo BlackBlade™ (S) i den senaste knivkollektionen The Ash Wood Outdoor Collection.

rombo4 e1694461444606

Morakniv trefaldigt nominerad i Svenska Designpriset 2023

Länge leve kvalitet, hurra, hurra, hurra! Morakniv har idag det stora nöjet att meddela tre färska nomineringar till Svenska Designpriset 2023 i kategorierna Grafisk Identitet, Förpackning och Produktdesign.

8C2A4276 e1693416127370

Nya knivserien Hunting: Vassa knivar under och efter jakten 

Inför höstens älgjakt introducerar vi ett nytt komplett jaktsortiment med nio olika produkter som kan komma väl till pass under och efter jakten. Jakt har på senare år blivit en livsstil och numera finns flera olika typer av jägare, men som alla behöver högkvalitativa knivar och redskap för att ta till vara på viltet.

Adam Thulin Morakniv Press1

Adam Thulin ny varumärkesambassadör för Morakniv

Inför sommarens härliga matupplevelser har Morakniv glädjen att presentera kocken Adam Thulin som ny varumärkesambassadör.

Nya knivserien Frosts® RMH: Största nyheten från Morakniv för livsmedelsindustrin på två decennier

Det är mot den bakgrunden som vi nu lanserar en ny generation knivar med en innovativ ribbad skaftstruktur av greppvänlig polymer, tillsammans med ett noga utvalt svenskt rostfritt knivstål med en återvinningsgrad överstigandes 80%.

Ladda mer...