Language English User My Account Emblem
Meny Stäng

Inspiration & kunskap

Vad vill du göra?
Inspireras och lär dig mer

Det finns så många spännande upplevelser som väntar. I naturen finns äventyret ofta bakom hörnet, eller för den delen lugnet och stillheten. Att bara njuta och lyssna. Varför inte plocka fram kniven och krypa upp soffan eller framför brasan? Det är få saker som är så meditativa och kräver fullt fokus som att få forma en smörkniv, kåsa eller skål. Där sätter bara fantasin gränserna! Ska du tälja med barn har vi samlat våra bästa tips och även förslag på några passande knivar att börja med.

Vilka minnen har du av Morakniv? Hade du en när du växte upp? En Scout-modell kanske eller en av de klassiskt röda med trähandtag. Många är de historier och minnen som finns där ute. Läs gärna om några utav dem under ”Mora-berättelser” och bidra gärna med ditt eget.

Vill du veta mer om kniven, vad gäller alltifrån stålet till konstruktionern är du också på rätt plats. Under ”Om kniven” finns många spännande fakta och information samlat, så att du kan lära dig ännu mer och förhoppningsvis bli ännu mer inspirerad och intresserad.

Ladda mer… Följ på Instagram
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Inspiration & kunskap