Shipping Country
Language
Fri frakt från 500kr/50€Säkra kortbetalningar via StripeKnivar tillverkade i Mora, Sverige
Sverige | kr |
Lediga tjänster

Marknadsinriktad digital designer

14083 Finn BlackBlade S 14084 Wit BlackBlade S Ash Wood 14085 Lok BlackBlade S Ash Wood 14086 Rombo BlackBlade S Ash Wood knife sheath m01

OM OSS

Morakniv – Made in Mora Sweden since 1891

Vår fabrik ligger fortfarande i Mora, precis som den gjorde för hundra år sedan. Här tillverkas alla våra knivar under minutiös kontroll, i en blandning av hantverkskunnande och modern teknik. Sedan 1891 har de helsvenska knivarna från Mora varit trofasta hjälpredor för såväl snickare och slöjdare som vandrare och scouter. Vi har kniven som tänder elden, som kapar fiskelinan eller som klyver trästickorna som startar elden. Med en Morakniv i ryggsäcken, runt halsen eller i bältet är du mer än redo att fånga de där minnesvärda stunderna.

Vill du verka i en internationell miljö där vi arbetar för en fortsatt tillväxt? Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng. Är du en kreativ doer med erfarenhet av digital design som vill utvecklas hos oss är detta tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som digital designer ingår du i teamet för marknad och försäljning. Du har ett övergripande ansvar för att utveckla och uppdatera webb och digital design/UX samt SoMe. Utöver detta ansvarar du för kundundersökningar, marknadsmaterial och produktpresentationer både digitalt och i print med fokus grafisk design. Du producerar nyhetsinlägg, tutorials, inspirationsartiklar och hanterar FAQ.

Till dina uppgifter hör också att stötta i intern kommunikation och ge stöd till sälj och övriga i marknadsteamet vid mässor, event och vid utveckling av varumärkesstrategi och kommunikationsplanering. Genom aktiv omvärldsbevakning håller du dig uppdaterad kring trender i området för att vara i framkant.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från operativ reklam- och marknadskommunikation sedan tidigare. Du besitter goda kunskaper inom UX, WordPress och Adobe Creative Suite. Du har erfarenhet av marknadskommunikation i digitala kanaler och övergripande kommunikationsplanering. Då vi verkar på en internationell marknad är engelska ett krav. Har du erfarenhet från en mer strategisk och taktisk nivå i en större organisation är det meriterande.

Som person söker vi dig som är kreativ med en god stilistisk förmåga som kan vara innovativ och tänka utanför boxen. Du jobbar självständigt på ett strukturerat och målmedvetet sätt och strävar alltid efter att nå uppsatta mål och ett gott resultat. För att trivas i rollen är det viktigt att du är proaktiv och får saker att hända på ett lösningsorienterat sätt.

Är du personen vi söker? Skicka in din ansökan och bli en del av ett välkänt etablerat varumärke och fortsätt att utvecklas tillsammans med oss!

ANSÖKAN

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin 073 351 27 60. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 26 november 2023.