Lediga tjänster

Morakniv söker en Produktions-tekniker

DSC0413 Edit e1623851029911

Vill du arbeta i en internationell miljö där vi siktar på en fortsatt tillväxt? Har du lätt att se helheten och förstår att det är VI som gör skillnad? Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng! 

 

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker hos oss på Morakniv ingår du i en grupp om 6 personer och rapporterar till Teknikchefen. I dina arbetsuppgifter ingår att stötta produktionen med processutveckling i olika former för att uppnå aktuella produktionsmål. Våra huvudsakliga tillverkningsprocesser är mekanisk bearbetning av stål och formsprutning av plast.

Ansvarsområden:

  • Leda och medverka i förbättrings- och produktutvecklingsprojekt
  • Kvalitetssäkring genom exempelvis orsaksanalyser och korrigerande åtgärder
  • Utveckling av produktions- och arbetsmetoder, utformning av arbetsplatser
  • Leda investerings- och utvecklingsprojekt (förstudie och genomförande)
  • Viss konstruktion av verktyg och fixturer
  • Kalkylering och beredning

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 2-5 års arbetslivserfarenhet inom formsprutning av plast. Vi ser gärna att du har utbildning inom produktionsteknik eller annan motsvarande teknisk utbildning. Har du även praktisk erfarenhet av arbetsmetoden LEAN eller liknande är detta till fördel. Önskvärt är också att du har utbildning och/eller erfarenhet av projektledning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är också om du har kunskaper i tyska.

Som person söker vi dig som har ett genuint intresse för människor och teknik. Du är en drivande kollega som trivs med högt tempo i nära samarbete med andra för att utveckla produktionen framåt. Vi tror att du är strukturerad, självgående, noggrann och har förmågan att avsluta det du påbörjat. Du har lätt för att kommunicera med andra i olika professioner internt och har ett övergripande analytiskt synsätt på verksamheten. Ditt arbete kännetecknas av hög kvalitet och engagemang.

Placeringsorten är Mora. Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Är du den vi söker? Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering i processen. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 25 Juli 2021.