Lediga tjänster

Morakniv söker nu en senior Produktionstekniker

19 02 12 Fabriksbilder 6016 x 4016 57 1

OM FÖRETAGET

Morakniv – Made in Mora Sweden since 1891
Vår fabrik ligger fortfarande i Mora, precis som den gjorde för hundra år sedan. Här tillverkas
alla våra knivar under minutiös kontroll, i en blandning av hantverkskunnande och modern teknik. Sedan 1891 har de helsvenska knivarna från Mora varit trofasta hjälpredor för såväl snickare och slöjdare som vandrare och scouter. Vi har kniven som tänder elden, som kapar fiskelinan eller som klyver trästickorna som startar elden. Med en Morakniv i ryggsäcken, runt halsen eller i bältet är du mer än redo att fånga de där minnesvärda stunderna.

Vill du arbeta i en internationell miljö där vi arbetar för en fortsatt tillväxt? Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng.
Vill du med din erfarenhet vara med på vår resa? Då är den här tjänsten för dig.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som produktionstekniker hos oss på Morakniv ingår du i en grupp om 7 personer och rapporterar till teknisk ansvarig chef. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att stötta produktionen med processutveckling i olika former inklusive leda investeringsprojekt så att våra produktionsmål uppnås.

Våra huvudsakliga tillverkningsprocesser är mekanisk bearbetning av stål, formsprutning av plast samt bearbetning av trä.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter blir att:
• Leda investerings- och utvecklingsprojekt (förstudie och genomförande)
• Leda och medverka i förbättrings- och produktutvecklingsprojekt
• Kvalitetssäkring genom bland annat orsaksanalyser och korrigerande åtgärder
• Utveckling av produktions- och arbetsmetoder, utformning av arbetsplatser
• Viss konstruktion av verktyg och fixturer
• Kalkylering och beredning

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en examen inom produktionsteknik eller annan motsvarande teknisk utbildning/erfarenheter alternativt en gedigen erfarenhet av tekniskt inköp och projektledning av investeringar. Extra plus i kanten är det om du har praktisk erfarenhet av arbete enligt LEAN-metoden.

Som person söker vi dig som tycker om både människor och teknik. Du är en driven lagspelare som vill framåt och är drivande samt har förmågan att avsluta det du påbörjat. Du är strukturerad, självgående och noggrann. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer i företaget, lätt att se helheten och ditt arbete kännetecknas av hög kvalitet.

 

ANSÖKAN

Anställningen är på heltid, tills vidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.
Placeringsorten är Mora, Dalarnas län.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se så snart som möjligt, dock senast 16 oktober 2022. Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Johan Göransson på 0708-21 53 58 eller johan.goransson@clwork.se.

Till Clockwork & Ansökan