Shipping Country
Fri frakt från 500kr/50€Säkra kortbetalningar via StripeKnivar tillverkade i Mora, Sverige
Sverige | kr |
Nyheter

Lanseringen av Mora 2000 (S) Anniversary Edition

ilya shishikhin HP7l4kfZ09A unsplash 1

Måndagen den 25 januari lanserade vi 130 st numrerade Mora 2000 (S) Anniversary Edition via Morakniv Concept Store i Mora och på vår kampanjsida 130.morakniv.se. Vi är överväldigade av det enorma intresset som resulterade i en anstormning till vår webbsida. Vi beklagar att våra tekniska förberedelser inte varit tillräckliga när tusentals besökare från hela världen försökte beställa sitt eget exemplar samtidigt. Tyvärr skapade det komplikationer för våra servrar.

Just nu analyserar vi som har hänt så vi kan förhindra att det händer igen. Vi är ledsna över att upplevelsen inte blev lika för alla, men vi hoppas att du ser fram emot att fortsätta fira vårt 130-årsjubileum lika mycket som vi gör. I vår kan du köpa de efterföljande onumrerade Mora 2000 (S) Anniversary Edition som endast kommer att tillverkas under jubileumsåret 2021.

Frågor & Svar

Hur vet jag om min order gått igenom? 
När vår server överbelastades fick endast de mest tursamma igenom sin beställning. Tyvärr har vi noterat att det skickats ut orderbekräftelser till för många personer och har du fått något sorts bekräftelsemail uppmanar vi dig att kontakta butiken@morakniv.se för status.

Jag har betalat men inte fått någon orderbekräftelse från Morakniv?

Du som hamnat i denna situation kommer att bli kontaktad av Morakniv inom kort.

Varför avbröt inte Morakniv försäljningen när servern överbelastades?

Vi på Morakniv var inte tillräckligt förberedda på det enorma intresset. När problemet var ett faktum gjorde vi allt i vår makt för att öka kapaciteten och när sidan väl kom igång så tog försäljningen en högre fart än vad vi kunde hantera.

Jag hade produkten i min kundvagn men kan inte gå vidare till kassan eller betala?

Även detta problem beror på överbelastning av servern. Olyckligtvis tilläts fler än 130 besökare att lägga produkten i kundvagnen på grund av detta.