English Mitt konto
Meny Stäng
Våra ambassadörer
Tillsammans når vi längre
Samarbeten lokalt och globalt
För att utveckla såväl företaget som våra produkter har vi alltid jobbat i nära samarbeten med representanter från de verkligheter våra knivar finns i. Vi har länge jobbat med olika ambassadörer, människor som dagligen använder våra produkter och brinner för sina respektive intresseområden. Deras input är ovärderlig för oss när det kommer till att förbättra och utveckla våra knivar.
Vi har ett flertal ambassadörer över hela världen. Vissa jobbar lokalt och är välkända profiler på sina respektive hemmaplaner, medan andra ofta figurerar i internationella sammanhang. Oberoende om det är en lokal eller global ambassadör är det viktigaste för oss att de vi samarbetar med delar våra värderingar och brinner för att utveckla produkter som lever upp till de högt ställda krav som användaren förväntar sig av sin kniv.
Ambassadörer och partners
Vi jobbar gärna tillsammans med såväl enskilda ambassadörer som större organisationer för att nå längre. Det ger oss också stor insikt i en viss bransch eller ett visst segment. Till exempel är vi medlemmar i Scandinavian Outdoor Group, där flertalet skandinaviska företag inom outdoor och friluftsliv kan utbyta erfarenheter och kunskaper för att stärka kännedomen om Skandinaviska produkter över hela världen.
Ambassadörer med stor kunskap
Vi samarbetar med ett flertal kända personligheter inom outdoor, exempelvis överlevnadsexperten Johan Skullman och tv-profilen Dave Canterbury. När det gäller vårt nya kökssortiment har vi sedan länge ett nära samarbete med den välrenommerade kocken Johan Jureskog. Inom slöjd och hantverk har vi trähantverkarna Jögge Sundqvist och Beth Moen som ger oss ovärderlig input om våra slöjdknivar.
Globala ambassadörer
Beth Moen
Chris Gregory
Dave Canterbury
Johan Jureskog
Johan Skullman
Jögge Sundqvist
Lokala ambassadörer

Runt om i världen har vi ett antal lokala ambassadörer som aktivt jobbar för att utveckla Morakniv och öka kännedomen om våra produkter. Här nedan kan du läsa en kort introduktion om ett par av dem.

STORBRITANNIEN

BARN THE SPOON. Egentligen heter han Barnaby Carder, men de flesta känner honom som Barn the Spoon. I mer än 20 år har han varit fullkomligt besatt av trähantverk i olika former och tillslut, för åtta år sedan, bestämde han sig att nu var det dags att gå all in. Sedan dess är det skedar som gäller på heltid. Han håller i kurser och workshops, skriver böcker och jobbar hårt för att sprida kunskapen om hur en arbetar med trä i olika former. Men liksom namnet antyder är det just skedar som ligger honom allra närmast om hjärtat.

SYDAFRIKA

TRENTON STANDER. Uppvuxen på den sydafrikanska landsbygden lärde sig Trenton Stander tidigt hur naturen fungerar och vilka kunskaper som är viktiga att ha för att överleva där. Där väcktes också hans intresse för äventyr och att upptäcka allt det som utomhuslivet har att erbjuda. Med tiden kom även viljan att dela med sig av sina insikter och erfarenheter till andra. Bland annat är han grundare av den egna Outdoor-akademien Trailtracker Survival, där han lär ut kunskaper inom bushcraft och överlevnad till människor i alla åldrar.

 

Hittade du inte vad du letade efter?
Hjälp oss att bli ännu bättre
Tack för att du delar dina tankar!
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Våra ambassadörer