Language English User Mitt konto Emblem
Meny Stäng

Vår garanti

En kniv för hela livet
Vi garanterar kvalitet
Morakniv är stolta över och berömda för sin höga kvalitet. Vi vill att du som använder våra produkter alltid ska känna förtroende för din Morakniv och veta att den kommer att hålla länge, även under tuffa förhållanden. En kniv från oss är ett robust verktyg som är gjort för att hålla länge.
Vi ersätter din kniv
Vi garanterar att alla våra knivar är fria från defekter i material, konstruktion och utförande under produktens hela livslängd, vid normal användning och förutsatt att skötselråden som finns här på hemsidan följs. Om kniven är defekt i fråga om material eller utförande reparerar vi den utan kostnad, eller byter den mot en likadan eller likvärdig kniv i de fall modellen har utgått.
Berätta för oss vad du tycker
Det är viktigt för oss att våra produkter lever upp till dina förväntningar. Tveka inte att höra av dig till oss med frågor och funderingar. Vi tar gärna emot alla typer av återkoppling från våra kunder angående eventuella problem. På så sätt kan vi lättare förbättra våra produkter och kundupplevelser.
Garantivillkor

Garantin gäller bara för produktens ursprungliga köpare. Avbrutna knivspetsar, missfärgningar från mat och rostfläckar täcks inte. Skötselråd och reparationsinformation hittar du under avsnittet Knivvård på vår officiella webbplats www.morakniv.se.

Vid reklamation ska du i första hand kontakta din lokala återförsäljare, alternativt Morakniv direkt om det inte finns någon återförsäljare i ditt land. En lista över alla återförsäljare finns här på hemsidan.

Berätta för oss varför du inte är nöjd med kniven. Mejla namn, adress, telefonnummer och e-postadress till din lokala återförsäljare eller till info(at)morakniv.se. Bifoga gärna en bild av kniven om du har möjlighet.

Om ytterligare undersökning av kniven krävs från vår sida rekommenderar vi att du skickar den i en assurerad försändelse med mottagningsbevis som kan spåras om nödvändigt. Det ger ett bra skydd om kniven skulle komma bort eller skadas. Observera att förlust av kniven inte täcks av garantin (inte heller vid leverans till och från återförsäljaren/Morakniv-fabriken).

Om ett garantiärende kan bekräftas skickas en ny kniv så snart som möjligt på bekostnad av Morakniv. Kommer vi fram till att knivens skada beror på någon av följande orsaker, tas en avgift för återförsändelsen ut: 1) skada orsakad av felaktig eller oaktsam hantering, 2) underlåtenhet att sköta om, rengöra eller underhålla kniven på rätt sätt, 3) skada orsakad av egen reparation, manipulering eller demontering, 4) att kniven har slipats på en slipmaskin.

Garantin gäller inte vid skada som beror på felaktig hantering eller olyckshändelse.

Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Vår garanti