Fraktregion
Fri frakt från 500kr/50€Säkra betalningarStripe | PayPal | Klarna | SwishKnivar tillverkade i Mora, Sverige
,

Introducerar två nya slöjdknivar!

14028 14031 Slojdkniv 120 C Talja m03

I takt med att slöjdtrenden växer sig allt starkare världen över har vi under en tid sett ett ökat behov av att kunna erbjuda fler valmöjligheter av högkvalitativa slöjdverktyg. Därför utökar vi nu vårt redan välrenommerade slöjdsortiment med två nya slöjdknivar av kolstål, Slöjdkniv 120 (C) & Slöjdkniv 106 (C), utmärkta för dig som vill börja tälja.

Utvecklad för nybörjaren såväl som slöjdaren har de nya slöjdknivarna i kolstål, precis som våra befintliga knivar i laminerat kolstål, exemplariska egenskaper för den som behöver pålitliga verktyg nära till hands.

“Morakniv Slöjdkniv 120 (C) och Morakniv Slöjdkniv 106 (C) är perfekta instegsknivar för en ny generation slöjdare som vill uppleva svenska högkvalitativa slöjdknivar med lång hållbarhet,” säger Thomas Eriksson, produktspecialist på Morakniv.

Slöjdknivarnas kolstål är lätta att återskärpa, vilket gör att användaren kan uppleva njutbara täljstunder om och om igen. Med spolformade oljade skaft av skandinaviskt björkträ och avsmalnande knivblad kan du tälja fantastiska föremål där endast fantasin sätter gränserna.

Den fulla sticktången som löper genom knivarnas skaft ger både styrka och stabilitet i varje skär. Det spolformade skaftet av björkträ ger dig även möjligheten att själv forma det efter eget behov eller uttryck.

De karaktäristiska Slöjdknivarna är mycket uppskattade världen över och är välkända för sin utmärkta skärpa och höga kvalitet. Inte minst på grund av att de används av skickliga slöjdare i Nusnäs, där en av Sveriges mest kända nationalsymboler, Dalahästen, produceras.