Shipping Country
Fri frakt från 500kr/50€Säkra kortbetalningar via StripeKnivar tillverkade i Mora, Sverige
Sverige | kr |
Pressmeddelanden

Morakniv breddar
sponsorskapet med Mora IK

morakniv mora ik

Morakniv AB har valt att förnya och bredda sitt sponsoråtagande till den anrika hockeyklubben Mora IK. I samband med att sponsoravtalet för säsongen 2021/2022 togs fram, ställde Morakniv kravet att all sponsring fördelas lika mellan A-laget, Damhockeyn och Ungdomshockeyn.

”Hockeyn är, liksom flera andra idrottsverksamheter, mycket viktig för Mora. Samhället behöver nu en återstart efter en lång och tuff pandemi och där har idrotten ett mycket viktigt uppdrag. Samtidigt är vi måna om att ha en bredd i den sponsring vi går in med. Att där lyfta fram damhockeyn och ungdomar är för oss lika högt prioriterat som att stötta A-laget. Det här rimmar väl med våra värderingar och är helt i linje med vår hållbarhetsstrategi att vara en inkluderande aktör för hela samhället. Nu hoppas vi såklart på en framgångsrik säsong för hockeyn i Mora!” säger Johan Burtus, VD för Morakniv AB.

På Mora IK välkomnar man engagemanget för hela föreningen.

”För oss är det bra att företagen som samarbetar med oss ser till hela vår verksamhet. Mora IK är en del av hela samhället och skulle vårt A-lag ha en säsong där det går tungt behöver vi inte känna att stödet vacklar. Det ger oss en bra grund och förutsättningar att växa och skapa den stabila bredd som krävs för att underbygga vår elitverksamhet.” säger Peter Masuhr, försäljningschef på Mora IK.