Language English User My Account Emblem
Meny Stäng

Morakniv Adventure internationellt

Äventyr världen över
Morakniv Adventure världen över
Morakniv Adventure är vårt alldeles egna äventyrsevent. Varje år samlar vi nyfikna friluftsintresserade i Mora för att tillsammans lära oss mer om friluftslivet, om slöjd och överlevnad i naturen. Med oss har vi våra ambassadörer och inbjudna experter som håller i workshops och kurser. Självklart sätter vi på Morakniv vår prägel på dagarna i skogen, för att sprida ännu mer av den härliga Morakniv-anda som blivit en del av vårt signum.
För att ännu fler ska få uppleva Morakniv och framför allt få lära sig mer om allt det som naturen har att erbjuda, finns vårt äventyr numera även på andra platser världen över. I tätt samarbete med våra distributörer, som har bästa tänkbara kännedom om just sitt land och sina omgivningar, skapar vi möjligheter för ytterligare unika äventyr. På så sätt får fler möjligheten att se och uppleva Morakniv, våra produkter och våra ambassadörer.
Om Morakniv Adventure Japan

Premiären av Morakniv Adventure i Japan går av stapeln 6-8 juli 2018. Platsen är Onneto National Camp site i Hokkaido. Evenemanget anordnas av vår japanska distributör Uneplage i nära samarbete med oss på Morakniv. Vi kommer också att ha representanter på plats under alla dagar.

Under äventyret anordnas workshops med fokus på alltifrån slöjd och täljning till kunskaper som lär dig klara dig i naturen.

Överlevnadsexperten Dave Canterbury, slöjdaren Jögge Sundqvist och den japanska hantverkaren Shuhei Nagano kommer alla att dela med sig av sina kunskaper till deltagarna.

Upplev Morakniv

Läs mer om våra spännande event
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Morakniv Adventure internationellt