Language English User My Account Emblem
Meny Stäng

Companion

En del av dig och ditt äventyr
En pålitlig följeslagare
Companion är våra mesta allt-i-ett knivar och även en av våra mest populära modeller. Bland de olika knivarna finns något för alla, vare sig du siktar på en tur till slogboden vid sjön eller ett mer överlevnadsbetonat äventyr. För precis som namnet antyder är den en trygg partner att ha med sig i bältet eller ryggsäcken.
Handtaget är stöttåligt och greppytans gummi ger att du håller kniven stadigt och säkert. Den grundläggande Companion-modellen är en perfekt instegsmodell för unga eller nya knivanvändare. Sedan är det bara att avancera och fortsätta upptäcka. Välj mellan rostfritt stål eller kolstål, hitta din favoritfärg eller fundera på om du behöver ett något tjockare blad. Bland våra Companion finns något för alla.
Vilket är ditt äventyr?
Vår tanke
Efter att ha konstaterat att det behövdes en riktigt bra instegskniv utvecklade vi Companion i samma anda som Bushcraft. Helt enkelt kombinerade vi två redan befintliga komponenter till en helt ny produkt. När de slitna Clipper-verktygen skulle ersättas valde vi att uppdatera skaft- och slidgeometri för Craft-sortimentet. Resultatet blev TopQ och senare även HighQ på verktygssidan, vilket då blev Companion inom outdoor-segmentet.
Efter premiärmodellen kompletterades repertoaren så småningom med modeller av olika slag - alltifrån MG och Hi-Vis Orange till den färgglada färgmixen. Så småningom kom även Companion HeavyDuty, med sitt lite kraftigare handtag och tjockare blad. I dagsläget är vi i full färd med att komplettera sortimentet med rostfria HD-blad. Sedan dess har det bara rullat på och Companion vinner ständigt nya anhängare.
Nyfiken?
Här är våra Companion-knivar
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Companion