Language English User My Account Emblem
Meny Stäng

Pro

Den nya generationens proffsknivar
Knivar för proffs
Det här är knivar för riktiga proffs - vare sig du jobbar på högsta nivå i ditt yrke eller på hemmaplan. Våra Pro-knivar är pålitliga och rejäla verktyg. Bladen är något större och tål hårdare belastning. Dessutom har vi även tagit handtagen till nästa nivå. Greppen är ergonomiskt utformade och tillverkade i TPE-gummi, vilket ger optimal friktion. Eftersom gummi inte leder kyla, kan du även jobba utomhus eller i kalla miljöer utan att händerna fryser.
Det är ingen slump att snickare, elektriker, takläggare och andra yrkesmän inom såväl byggbranschen som industrin väljer Morakniv. Våra knivar är verktyg för proffs som håller högsta kvalitet i alla avseenden. Med blad av noggrant utvalt stål gör knivarna jobbet enklare och snabbare. Knivarna har också en genomtänkt ergonomi. De är rejäla att hålla i och sköna att arbeta med. Det gäller oavsett om det är en Morakniv med klassiskt rött skaft av björk, en montörskniv eller en stämkniv som du med säkert grepp håller i din hand.
Vilket är ditt bästa byggtips?
Vår tanke
En klassisk Morakniv med sitt röda spolformade skaft har agerat inspiration för Pro-serien. Självklart finns de uppskattade egenskaperna från våra tidigare hantverksknivar kvar - i Pro-serien har vi bara skruvat upp nivån ytterligare något. Vi har ägnat dina händer extra omtanke och gett handtaget en genomarbetad spolform för att kniven ska ligga bra i handen och ha bättre ergonomi.
Knivarna i serien är främst ämnad för hantverksarbete, men det har inte hindrat outdoor-entusiaster utomlands att använda knivarna även i friluftssammanhang. Inte minst är det tydligt i USA, där både Pro C och den klassiska 511 är mycket populära instegsmodeller.
Nyfiken?
Här är våra Pro-knivar
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Pro