English Mitt konto
Meny Stäng
Tactical
Ge dig ut i terrängen
För militära utrustningar
Ute i terräng eller på fältet gäller det att ha utrustning som levererar. Därför har våra Tactical-knivar både robusta blad och utvecklade monteringsmöjligheter - allt för att kniven ska finnas nära till hands i situationer där den är ett livsviktigt måste.
Främst syftar Tactical-begreppet på material utvecklat för militära användare. Det hindrar dock inte bushcrafters och andra äventyrare från att upptäcka charmen med knivarna i serien. Ett stadigt grepp, ett ordentligt blad och redig styrka är ofta bra att ha i terrängen.
Vilket är ditt äventyr?
Vår tanke
Våra knivar inom Tactical är en vidareutveckling av Bushcraft Black och liknande knivar. I och med att vi levererar till såväl svenska Försvarsmakten som specialförband världen över. Därför har vi tagit fram en knivserie som tillgodoser de behov som finns ute på fältet. Det handlar helt enkelt om att skapa rejäla och robusta verktyg som alltid ska leverera i riktigt skarpa lägen.
Förutom själva kniven har vi även kompletterat knivslidan med ett MOLLE-överdrag i nylon som gör att kniven kan fästas på till exempel MOLLE-västar och liknande monteringslösningar. Ett populärt och välanvänt monteringssystem hos militära användare världen över.
Nyfiken?
Här är några av våra Tactical-knivar
Dave Canterbury
Överlevnadsexperten
Kontakt
Information
Våra produkter
Sociala medier
Tactical