Vinn Garberg (S) med nya Survival Kit

Tävla så här

Tävla genom att ta en bild på något eller någon som gör att du överlever dagen.

Posta bilden på instagram och tagga med #survivalofthekitted

Tävlingen avslutas klockan 23.59 (CEST) den 22 april 2021.

Vinnare kontaktas på instagram.

Kom ihåg att ändra inställning till ett publikt konto så att ditt bidrag syns.

Survival Kit till Kansbol & Garberg finns att köpa från 23 april.

Morakniv erhåller rätten att återanvända tävlingssvar i informations- och marknadsföringssyfte. Tävlingen är öppen för alla över 18 år. Anställda och familjemedlemmar till anställda får inte delta i tävlingen. Morakniv behåller rätten att utse vinnaren av tävlingen. Juryns beslut får inte överklagas. En ny vinnare kan väljas om villkoren inte är uppfyllda eller om det inte är möjligt att nå vinnaren. Alla poster som är oetiska eller stötande kommer att tas bort. Priserna är personliga och får inte bytas mot kontanter. Eventuella skatter på vinster ska betalas av vinnaren. Vi välkomnar tävlande från Sverige, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kanada, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien , Tyskland, Ungern, Österrike, Island, Norge, Schweiz och USA.

Bäst kittad vinner!

Survival Kit har alla de funktioner en riktig bushcraft entusiast behöver, optimerad och redo för oväntade utmaningar. En perfekt partner till jägaren och vandraren.

Fäst Survival Kit på polymerslidan till din Garberg eller Kansbol och uppgradera utrustningen inför nästa äventyr. Det integrerade tändstålet är alltid redo att prestera när du behöver tända en lägereld. Använd det integrerade diamantbrynet för att återskärpa bladet efter tunga påfrestningar. Tar du hand om din kniv så håller den ännu längre. Produkten är dessutom utrustad med ett reflex-paracord som kan knytas fast på tändstålet.